Navodila za dostop do vseh VIDEO VSEBIN

V Baletni pravljici smo pripravili VIDEO VSEBINE za otroke. Dosegljivi so na strani http://www.baletna-pravljica.si/video-posnetki/ in na naši spletni strani http://www.baletna-pravljica.si/ v meniju VIDEO VSEBINE.
Dostop do VIDEO VSEBIN je plačljiv in za ogled je potrebno kupiti mesečno karto.

Mesečno karto lahko kupite na strani http://www.baletna-pravljica.si/dostop-do-online-baleta/, ta stran pa se uporabniku prikaže tudi samodejno, če klikne na katerokoli povezavo, ki je plačljiva, pa še nima ustrezne karte oz. ni prijavljen v portal z ustreznim e-naslovom. Skozi postopek nakupa uporabnika vodijo jasna navodila, tu pa je podrobna razlaga poteka:

  • uporabnik klikne “Dodaj (karto) v košarico”, kar odpre naslednjo stran (trgovino)
  • opcijsko uporabnik vnese kodo kupona in klikne “unovči kupon”
  • uporabnik klikne “nadaljuj na blagajno”, kar odpre naslednjo stran s podatki uporabnika
  • uporabnik vnese ime in priimek ter e-naslov (ta naslov se bo kasneje uporabljal za dostop do zakupljenih vsebin)
  • uporabnik klikne “kupite sedaj” in s tem zaključi samodejni del nakupa
  • po tem prejme na e-naslov, ki ga je vpisal ob nakupu, podatke za nakazilo
  • ko uporabnik opravi bančno nakazilo in je to vidno na bančnem računu, se mu omogoči neomejeno dostop do vseh video vsebin v trajanju enega meseca (šteto od trenutnka odobritve dostopa); ob odobritvi dostopa je uporabnik o tem obveščen po e-pošti 

Ob nakupu se samodejno izvrši registracija v portal (geslo dobi uporabnik na e-poštni naslov, ki ga je navedel ob nakupu). V primeru, da je uporabnik že prijavljen v portal (prijava/registracija se vrši na strani http://www.baletna-pravljica.si/moj-racun/), oziroma je že pred tem kdaj kupil karto, svetujemo, da se ob (ponovnem) nakupu uporabi enak e-naslov, kot pri prijavi oz. prvem nakupu, ker se sicer enemu uporabniku po nepotrebnem generira novi uporabniški račun.